PROJEKTER

Laura Wedderkind

& Jakob Schiøtt

 

Laura: “Jeg er selv arkitekt og havde en drøm om et køkken, der var solidt bygget, velfungerende og i et enkelt design. Stilleben har formået at skære ind til benet, så vi skulle forholde os til langt færre valg.”

 

Jakob: “Det er et køkken af håndværksmæssig høj kvalitet, som ikke praler, men bare fungerer godt. Vi kan godt lide tanken om, at vi aldrig behøver at skifte vores køkken ud, fordi det er bygget til at holde.”

 

Laura: “Vores køkken ses tydeligt fra stuen, så vi ville gerne have nogle farver, som ikke larmede for meget.

Vi synes, at den lysegrå fungerer rigtig godt med de indvendige terrakotta-farvede flader – hver gang, man åbner et skab eller en skuffe, bliver man glad.”

 

 

 

 

 

“Vi kan godt lide tanken om,

at vi aldrig behøver

at skifte vores køkken ud”

Andrea Elisabeth Rudolph

 

“Da jeg skulle have nyt køkken i mit sommerhus, var det vigtigt for mig at få et personligt køkken, der samtidig passede til husets ånd. Jeg har stor tillid til Stilleben og Ditlev Rahbeks smag og kvalitetssans og besluttede mig derfor ret hurtigt.”

 

“Jeg synes, at køkkenet er blevet meget personligt og i tråd med sommerhusets ånd. Jeg bliver især glad, når jeg kigger på låger og greb, fordi det minder mig om husets gamle køkken. Og så er jeg vild med, at det er håndmalet, og at man kan se penselstrøgene.”

 

“Jeg er rigtig glad for pastelfarver, især de blå toner – og da mit sommerhus er fra 50-erne, synes jeg, at et pastelfarvet køkken var det eneste rigtige. Jeg er ikke bange for at bruge farver – og det gode er, at man kan male køkkenet igen og igen.”

 

 

 

 

 

“Jeg ville gerne have

et personligt køkken”

 

Troels Toftdahl

 

“Det rum, som danner rammen om mit nye køkken, er et smukt højloftet rum med stuk, som oprindeligt var lejlighedens stue. Det ville jeg ikke ødelægge med en forkert køkkenløsning, og jeg ledte derfor efter et køkken, der var klassisk, men uden at være gammeldags. Da jeg opdagede Stilleben Kitchen, var det kærlighed ved første blik. Mit køkken rummer mange af de klassiske køkkendyder, men er samtidig enormt moderne.”

 

“Køkkener er jo til for at lave mad i – og de får nogle tæsk med tiden. Derfor ville jeg gerne have et køkken, som var funktionelt, og som jeg ikke var bange for at bruge. Og så ville jeg selvfølgelig gerne have et smukt køkken. Et håndmalet køkken giver en meget smuk finish, men gør det også langtidsholdbart, da jeg meget nemmere selv kan fikse det, end hvis jeg fx havde valgt et finér-køkken i højglans.”

 

“Mit køkken er praktisk, men samtidig vildt luksuriøst uden at larme. Og så er jeg vild med den måde, lyset falder på, når det rammer de malede flader. Det giver et særligt og levende udtryk, når alle flader er håndmalede.”

 

 

 

 

 

“Køkkener er jo til for

at lave mad i”

 

Instagram

Copyright © All Rights Reserved 2017